Tuesday, October 20, 2009

my life c0ntinous.........

assalamualaikum...hye all !!! semalam aq g umah my sis kt damansara damai...tapi sebelum tu g puchong dulu...beli barang kedai...haha...aq pown ape lagi pow la my mom beli biskut oreo n air esprit...mase datang umah my sis tu...aq nmpak juwita dgn rambut pokok kelape die...haha~ kelaka giler!!! owke...main point yang aq nak post kali nie ialah video girls generation yang teramat lah best...


tadi g sekolah setelah cuti + ponteng...haha~kalo aq ponteng pown pe salah nye . aq da abes PMR . lagi pown tadi aq smpai dalam pukul 8:30 a.m . haha~ n kat sekolah bosan giler . naseb baek aq bawak mp3 . xde la aq buat keje gile . cam bebudak len . patahkan meja , kerusi etc . n then kitorang open makanan yang kitorang bawak . yang paleng kelaka NYSSA PUNYE MUFFIN BANTAT !!!! haha~ kesiian die tapi kesian lagi kitorang terpakse makan !!

lepas rehat kene g main hall . ade ceramah/taklimat mengenai MRSM . aq langsung x berminat . huh . MRSM SUCKS !!!!!! aq benci mrsm . walaupun sume abang n akak aq dulu g MRSM . main point aq x suke ialah
a)peraturan ketat nak mampos !!
b)asrama penuh lak tuh !!!
c)wah !!! de homeroom....
d)x boleh nak online hari2

kalo pasal jauh ngn mak bapak aq x kesah sangat...actually lagi jauh lagi best !!! overall taklimat tadi memang bosan giler !!! tapi FYI mase taklimat tu aq x dgr mp3 owke . aq maseh reti hormat orang bercakap . haha~

esok taklimat pasal skolah teknik n lusa pasal SBPI plak . argh...bosan siot g skolah . tapi esok nysa nak bawak UNO STAKO [haha~ cmnew nk eje die nieh??] mesti best !!

owke lor . gue mahu makan . chow !!!

0 comments:

Post a Comment