Sunday, October 18, 2009

huhu~ i'm childish !!!

ellows...!!! spt yg anda perasan [kalo x buat2 je ye] aq da delete post yg berkenaan hotspring diatas perkare2 tertentu . so ari ni aq ade mood untuk mengupdate blog ni . tapi tadi aq try bukak twitter n x boleh . i think theres some1 knows my password n try 2 change it luckily it can be change from my yahoo .

tadi g open house kat kelubi . ngan kakyang . otw balik singgap jap kat muhibbah park . aq plak da bertahun x men buaian . ape lagi aq pown serbu la buaian yang ade kat situ . haha~ da jadi cam budak terencat akal da plak .

so korang tengok la gamba yang diambil oleh camerawoman of the day-puan norlin bte mohd jamil

up - up and away !!!

posing jap semase berbuai

nape aina ikot aq wat camnieh ??

cousin gue

aq !!! wakaka!!! wt muke x malu men buai !!!











so in short , we had so much fun . my cousin say's "we have 2 excercise after we take a heavy meals" which is NOT TRUE !! dont u dare do it at home . kalo ko nak mampos bole laa .owke laa . mase da jaelous ngn aq . time to go !!! bubye !!!

0 comments:

Post a Comment